četrtek, 16. december 2010

Scrapbook svet


Scrapbook je nekaj, kar ti mora biti všeč.
Vloženo je ogromno dela, veselja, topline, spominov ...
Kar nekaj sem jih že izdelala do sedaj. Prva, ki me je uvedla v scrapbooke je bila Urša. Se mi zdi, da odkar sem padla v ta kolažni svet, še nisem kupila narejene čestitke. Moja velika vzornica scrapbookanja je seveda tudi moja Jana, ki je že doktormagister na tem področju.



Nekaj mojih kolažnih čestitk, ki so nastale za moje prijateljice.

Ponavadi se za tak projekt odločiš, ko veš, da bo to dobil nekdo,
ki zna vso to delo ceniti in mu bo v veliko veselje dobiti in hraniti tak spomin.



Vse Najlepše za tvoj Rojstni Dan ...









Je pa res, da odkar sem se našla v oblikovanju nakita, moji scrapbooki niso več tako obsežni, ker enostavno ni časa za vse.
A kadarkoli se še vedno lotim scrapbookanja za moje bližnje, to izdelujem z ljubeznijo. Vedno je del mene v tem. In seveda tudi del drugih umetnikov, od katerih si sposodim slike in risbe. Brez Diane Duda, Suzy Blu, Tashe, Anne Miller ... pa še koga seveda, skoraj da ne gre.

6 komentarjev:

  1. Hvala, da si pustila komentar na mojem blogu, tako sem te lahko našla! Se strinjam z vsem, kar si napisala, te stvari pač zasvojijo - nakit in scrapbooking! Tudi jaz občudujem Diane Duda in njene slike!

    OdgovoriIzbriši
  2. Živijo Maja. Že dooolgo spremljam vse te vaše ustvarjalne bloge. Sem si rekla, da bom komentirala, ko si bom svojega postavila :) In glej ga - pa ga imam:) Mi je všeč tale blogsvet. Sem še sveža, a se učim. Naj ti povem za nazaj, da imaš krasne izdelke!!! Lepo mi bodi. Si tipkamo ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jeeeej, kako kozlarijo sem napisala :( Sem šla zdaj še enkrat brat oni mail, iz katerega sem sklepala, da je Suzy zbolela.. pa gre za eno drugo teto. Sem hotela komentar kar pobrisat, pa ne morem :( Kokoš.. to pa je tako, če na hitro za pavzo med službo poskrolam maile in bloge.

    OdgovoriIzbriši
  4. nema veze. sem ti že hotela pisati in vprašati kaj je s Suzi. no sem vesela, da je vse OK.
    bodi cool :)
    si tipkamo. papa Sonja

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala Urši za tvoje besede! Ti si vedno tako pozorna. Jaz pa sem vesela, ker imam nekaj tvojih scrapbookov doma in so zame neprecenljiva darila. Všeč mi je tvoj stil, ki je nekaj posebnega in čarobnega!!!!
    Topel objem leti proti tebi!

    OdgovoriIzbriši