četrtek, 6. januar 2011

VesEli DeceMbeR


Veseli december 2010 je za nami. Vsem svojim in sebi smo zaželeli vse lepo v Novem letu. Najlepše voščilo, ki sem ga dobila letos in pod katerega se tudi jaz podpišem, je bilo od moje Maje.


Takole se glasi:« Dragi vsi...naj bo novo leto 2011 pravljično lepo za vse vas...
želim vam ogromno trenutkov z vam ljubimi osebami, obilo zdravja, ogromno ustvarjalnih navdihov in idej, ki jim ni para, nič naglice in koleričnih trenutkov, veliko prostega časa, ki ga preživite na vam priljubljen način, strpnost, toplino, dišečih kavic in prijetnih čvekov s prijatelji, lepo vreme, zvezdnato nebo, vedno dovolj spanca, jutra, ko ste polni energije in čudovito lepe večere, potovanja v nove kraje ali pa tiste, ki so se vam zasidrali v srce, enkratne zabave, vsak dan vsaj en nasmeh in ogromno objemov, čokolado seveda tudi, ker da energijo in je sploh yummy, pozitivno mišljenje vedno in povsod, umirjene sprehode, masaže, izlete za en dan, pa dovolj denarja (in še malo več), da preberete kakšno zanimivo knjigo in si ogledate kako dobro predstavo, da nikoli ne pozabite nase in na to, da je sreča v majhnih stvareh.... delajte stvari, ki vas veselijo, naredite nekaj, kar ste si že dolgo želeli, pa si niste drznili, vam ni uspelo ali ste mislili, da ne zmorete...
ohranite svoj notranji mir in imejte se radi pa uživajte v vsakem trenutku leta 2011!!!!!!!!!!!«
Maja Skakič






Naša novoletna smrečica je letos prečudovita.

Prvič je v zlato rdeči kombinaciji. Prava kraljica polna pravljičnega blišča.








Te dni ni bilo ravno pravega zagona za ustvarjanje.

A kljub temu sta nastali dve
Uršulasti zapestnici po naročilu.

Takšni nežni, decembrski, pozitivni, moji...






Broška Viola za Uršin rojstni dan.

Happy Birthday Urša ;)!!!






Je pa res, da znajo biti Božični in Novoletni prazniki naporni. Zdi se mi, da je ta nakupovalna mrzlica in obsedenost z obdarovanjem uničila čar Božiča. Pa vedno se na koncu nabere preveč dela in te zgrabi slaba volja, na momente depresija. Ko delam zaključke leta sama pri sebi, me včasih obide nezadovoljstvo. Vedno se mi zdi, da bi lahko še več naredila zase, za druge, za družino, več pustila za sabo, se več družila s prijatelji, sorodniki … In zato sem si vse to in še mnooogo več dala v planer za leto 2011.


Srečno Vsem!!!